BIKOVIĆEVIM STOPAMA: Milena Radulović započinje karijeru u Rusiji

Milena Radulović uskoro se seli u Rusiju, budući da je dobila glavnu ulogu u trileru sa primesama horora, te će zbog ovog poslovnog angažmana neko vreme živeti u Moskvi.

Glumica je poslednjih godina usavršavala ruski jezik upravo sa ciljem da se u jednom trenutku odseli u Moskvu i tamo radi. Iako joj teško pada razdvajanje od porodice i deset godina starijeg dečka, glumca Radovana Vujovića sa kojim je u vezi četiri godine, oni joj pružaju bezrezervnu podršku.

- Koliko god da je tužno što ćemo kilometrima biti razdvojeni, toliko cenimo to što imamo da ne mislimo da život na dve lokacije može da proizvede ikakvu opasnost po našu vezu. Radovan će dolaziti u Moskvu, kao i moji roditelji i prijatelji. Srećan je zbog mene i drago mu je što mi se otvara veliko rusko tržište - ispričala je Milena za časopis "Story".

O Mileninom privatnom životu često se piše, a posebno intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma bogat i uticajan čovek koji na svom računu ima milione.

Izvor: Story/Blic.rs
Foto: milena_radulovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.