RAZVIJA BIZNIS NA KOPAONIKU: Stefan Živojinović ima ozbiljan plan za budućnost

Stefan Živojinović nedavno se uselio u novi stan, a sada uveliko razmišlja da investira u hotelijerstvo i to na Kopaoniku.

Pevač želi da kupi plac kako bi čitav projekat sam osmislio u saradnji, naravno, sa arhitektama i dizajnerima.

- Stefan je ovu svoju zamisao, koja se dugo krčkala u njegovoj glavi, nedavno saopštio roditeljima Bobi i Breni koji su ga podržali. Generalno Živojinovići su veliki domaćini i ugostiteljstvo im ide od ruke, što je i Stefan nasledio. Za razliku od Viktora koji je uvek sanjao o restoranu, koji je i otvorio, Stefana su zanimali hoteli, spa centri i turistički objekti. U okviru toga se podrazumeva da su i restorani, što mu je dodatni izazov, jer oba brata mogu da ga posavetuju - otkriva jedan od Stefanovih prijatelja i dodaje:

- Stefan je nedavno boravio na Kopaoniku, a to je jedna od njemu omiljenih destinacija, i raspitivao se za placeve koji se prodaju. Kako on želi da njegovo zdanje bude u mirnom delu, okruženo šumom i sa velikim dvorištem u kojem bi mogao da smesti bazen, jedan od agenata mu je pokazao tri lokacije. Stefanu se posebno dopala jedna na kojoj se ukršta ruža vetrova, što bi ujedno bila i vazdušna banja, pa su sve prilike da bi za tu mogao da se odluči.

Živojinović bi za sada kupio plac, a onda lagano počeo sa prikupljanjem dozvola i nacrta za hotel, jer je to velika investicija koju nije lako odjednom finansirati.

- Stefanu je muzika život, snimanje pesama i nastupi su mu prioritet, ali bi voleo dok je mlad da započne i sopstveni biznis. Svestan da svakom poslu treba nekoliko godina da se razvije, on je odlučio da zagrize i izgradi hotel. Stefan je perfekcionista i to se neće dogoditi preko noći, ali pažljivo je osmislio svaki detalj koji bi arhitekte trebalo da pretvore u delo. Stefan je dugo živeo na Floridi i tamo je upoznao mnoge hotelijere sa kojima je pričao o biznisu. Sa druge strane, puno je putovao i pažljivo prikupljao ideje koje će sada spojiti u svoj projekat - kaže dobro upućen izvor i ističe da ima podršku cele porodice, naročito što se radi o planini na koji svi vole da idu kako leti, tako i zimi.

Nakon što je njegov singl “Od večeri do jutra” postigao veliki uspeh, Stefan je otkrio da mu je ugostiteljstvo velika ljubav.

- Uvek sam bio svestran. Iako sam sada 100 posto u muzici, voleo bih možda da otvorim i svoj restoran. Sigurno ću se nekada i biznisom baviti, nema veze što sam muziku odabrao. Ono što volim najviše je to što su mi moji rekli da će me prepustiti sebi, jer sam moram da naučim o poslu kojim se bavim. Stvarno sam zadovoljan - rekao je pevač nedavno.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanzivojinovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.