NE RADIŠ NIŠTA I ŽIVIŠ U PALATI: Jelenu Bin Drai izvređali jer se udala za šeika, bivša misica nije štedela reči! (FOTO)

Jelena Bin Drai, među prvim misicama se otisnula u svet i u Dubaiju udala za šeika Saida Bin Draja i samim tim od tada živi u raskoši.

Nekadašnja misica mnogo i putuje i često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija sa svojim suprugom.

Jedna od poslednjih objava, izazvala je pravu pometnju na Instagramu kada ju je jedan od pratilaca izvređao jer se udala za šeika:

- Iskreno, ovaj profil ide na anfolou. Mnogo si lepa, ali brate, smori samo sa fotkama sa putovanja, jela, Maldiva i ostalih klinaca. Šta bi radila da se nisi udala za Bin Draia. I odjednom Srbendama Muslimani nisu loši i zaostali, jes' al' kad imaju para. Jasno nam je, ne radiš ništa, živiš u palati, imaš sluškinje i samo putuješ. Bravo. Dobro si se udala - napisao je Jelenin pratilac ispod fotografije.

- Neću ih obrisati, ostaviću ih da ih svi vide i sa pažnjom čitaju, a u sledećem životu ću gledati da se udam za nekoga po vašoj želji. U ovom, nažalost, sam dobila šta sam tražila. Odoh sada u moj zamak , čeka me zrno graška pod dušekom da me žulja celu noć - napisala je Jelena.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelenabindrai/Instagram

Pogledajte još