MALI PODSTICAJ: Šest jednostavnih saveta učiniće vas atraktivnijim i samopouzdanijim

Zdrava ishrana i redovna poseta teretani svakako će pozitivno uticati na fizički izgled, međutim nekada nam je potreban onaj trenutni podsticaj koji će nas za svega nekoliko minuta učiniti atraktivnijima, ali i samopouzdanijima. Primenite nekoliko sledećih trikova i postići ćete upravo takav efekt – bićete sigurne u sebe i zračićete lepotom i samopouzdanjem!

1. Smejte se više

Nema tog muškarca, a ni žene koja kao jednu od omiljenih osobina svog partnera ne navede osmeh. Taj jednostavan potez usana čini nas pristupačnijima, veselijima i atraktivnijima, a i popravlja raspoloženje u trenutku.

2. Nosite crveno

Crvena je proglašena najatraktivnijom bojom, koja naročito privlači mušku pažnju. Jedan od glavnih argumenata je taj da žena izgleda senzualnije i ženstvenije kada nosi crvenu boju.

3. Nasmejte druge

Humor je, nakon odanosti i iskrenosti, najvažnija vrlina koju žene i muškarci traže kod partnera. Nemojte se ograničiti na uveseljavanje isključivo vaših partnera. Ukoliko spontano nasmejete ljude koje volite, mnogo ćete se lepše osećati.

4. Pronađite svoj upečatljivi parfem

Odaberite svoj omiljeni parfem i učinite ga svojim zaštitnim znakom. Osim što ćete od drugih dobijati komplimente kako uvek lepo mirišete i vi ćete se osećati atraktivnije i samouverenije.

5. Pružite pažnju svom partneru

Dodatno se povežite s partnerom i pokažite mu da vam je stalo do onoga što ima da kaže i saslušajte ga. Obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ga iznenadite malim znacima pažnje.

6. Nosite štikle

Ponekad ih ukombinujte u svoju dnevnu ili večernju odevnu kombinaciju, ali pronađite par koji vam je udoban i za koji ste sigurne da vam neće smetati, jer loš hod i držanje na štiklama ne izgledaju baš najatraktivnije. Pokažite svoj stav i samopouzdanje, ali i gracioznost.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još