KEBA GLUMI SNAJKU: Dragan Kojić najavio spektakl u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato"

Dragan Kojić Keba će u petoj sezoni takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" "skinuti" svoju snajku Severinu! Folker je potpisao ugovor za popularni šou, koji će krajem meseca početi da se prikazuje na Prvoj, a organizatore je zamolio da mu jedan od zadataka za imitaciju bude upravo Seve!

- Keba je prekjuče bio u studiju TLZP kako bi mu uzeli otisak lica za maske koje će nositi u šou programu. On je producentima stalno ponavljao da obožava svoju snajku i kako bi bilo idealno da je baš on imitira! Ubeđen je da će napraviti pravi šou kad se na visokim štiklama i u provokativnoj garderobi pojavi na sceni i zapeva neki Severinin hit - kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

- Obećao je organizatorima da će zatražiti pomoć od snajke kako bi je što bolje skinuo. Planira da zajedno vežbaju ples, ali i njen specifičan govor i akcenat. Ma to će biti urnebesno!

Producentima se ova ideja dopala i, ako Keba stvarno dobije takav zadatak, planiraju da u žiriju u toj emisiji sedi upravo Seve!

- Oni će pozvati Seve da bude sudija i sigurni su da će pristati. Ko zna, možda se ona u jednom trenutku i pridruži Kebi na sceni, da zajedno zamešaju kukovima i zapevaju neki njih hit - zaključuje izvor.

Hrvatska pop zvezda je više puta javno istakla da obožava svekra. Ona je navijala za njega i kad je 2014. učestvovao u TLZP.

- Ko ima ovakvog svekra? Niko! On je najbolji svekar na svetu. Odlično se snašao u ulozi Fredija Merkjurija - rekla je tada pevačica i istakla da njih dvoje često kod kuće zajedno pevaju:

- On uzme gitaru i svira dok ja pevam. A onda me oduševi svaki put kada otpeva i neku moju pesmu u akustičnoj verziji. Skoro je otpevao pesmu "Ja samo pevam", koju sam izvela davne 1999. godine, i bilo je baš lepo!

I Keba hvali snajku na sva usta:

- Ona je divna majka, supruga, čovek i veoma dobra, poštena i krhka žena. Ja to uvek kažem punim srcem!

U TLZP će učestvovati i Ana Kokić, Edita Aradinović i Kaja Ostojić. Domaćica pete sezone TLZP biće Marija Kilibarda.

Izvor: Informer
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još