PEVAČ OTKRIO TAJNU SVEŽEG IZGLEDA: Dragan Kojić Keba umiva se kiselom vodom i sapunom od maslinovog ulja

Poznato je da pevač Dragan Kojić Keba, pored glasa, neguje i svoj fizički izgled. Keba je dao nekoliko saveta kako se održava mladoliko i sveže lice:

- Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom ujutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice.

Keba je takođe govorio o tome da su pored nege, za dobar fizički izgleda, veoma bitne i pozitivne misli.

- Da, održavam psihičku formu. Dobre i pozitivne misli su tu od presudnog značaja. Kao što vežbam da pevam, tako vežbam i dobre misli. Mozak je osetljiv i ako ti promakne neka loša misao posle ti treba duplo više vremena da je se oslobodiš - rekao je Keba za "Grand".

Izvor: Nova.rs
Foto: dragankojickeba/Instagram

Pogledajte još