Održana promocija knjige “Ko je zaista bila Dajana?” u Beogradu

U sklopu stambeno - poslovno kompleksa West 65 održano je veče posvećeno 22 godišnjici od tragične pogibije Lejdi Dajane Spenser.

Tim povodom Color Media Communications objavljuje knjigu “Ko je zaista bila Dajana?” (“The Real Diana”), autorke Lejdi Kolin Kembel, najčuvenije britanske hroničarke života poznatih ličnosti. U sklopu promocije autorka knjige Lejdi Kolin Kembel potpisivala je biografiju Lejdi Dajane i govorila o životu i tragičnoj pogibiji najvoljenije britanske princeze.

Pored promocije i potpisivanja knjige poseticoci su bili u prilici da uz koktel pogledaju ekskluzivnu izložbu modnih fotografija Princeze Dajane.

Izložba je inspirisana životom Lejdi Dajane Spenser, njenim upečatljivim ukusom za modu i knjigom "Ko je zaista bila Dajana?", autorke Lejdi Kolin Kembel, koju je izdala kompanija "Color Media Communications" u partnerstvu sa Degorsi Luxury Consulting i Superstar Culture.

Izložba će biti postavljena na Trgu stambeno - poslovnog kompleksa "West 65" od 8. do 22. septembra 2019. Izložbu čine 10 print figura Lejdi Dajane Spenser u različitim periodima njenog života i otvorena je za javnost.

Pogledajte još