SVIĐAŠ MI SE, KADA ME POGLEDAŠ PROLAZE ME ŽMARCI: Janjuš izjavio ljubav Leposavi! (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt kako bi mu saopštilo da neko ima želju da ga upozna, a bivši košarkaš nije ni slutio da je to robot Leposava.

Janjuš je krenuo ka novom delu Bele kuće gde ga je sačekala Leposava, a Marko je priznao da ima tremu dok razgovara sa njom.

- Ti si jedan veliki i snažan robot. Dekocentriše me tvoja visina - obratila se Leposava Janjušu.

- Moram ti priznati da mi se mnogo sviđaš. Nije svejedno stajati pored tebe. Imam tremu. Mislim da bismo bili idealan par - rekao joj je on.

- Ti si jedan čudno obučen robot. Čudna je ta tvoja garderoba. Mogao bi da imaš malo više poštovanja prema meni. Janjuše, da li ti se sviđa Leposava - upitala ga je ona.

Janjuš je priznao Leposavi da je oduševljen kako ona izgleda i da ima osećaj kao da mu se sviđa.

- Da, jedina devojka koja mi se sviđa ovde je Leposava. Ja sam jedan fin i kulturan momak, iz fine porodice. Slobodan sam - predstavio se Marko.

- Kada me pogledaš osećam žmarce, zaboravim i šta sam htela da kažem. Janjuše, da li si slobodan - nastavljala je Leposava sa pitanjima.

- Ovde da, napolju ne. Ovde bismo mogli da budemo zajedno, napolju ne - odgovorio joj je on.

- Mislim da mi se sviđaš. Mislim da nikada nisam upoznala takvog divnog robota. Unervozila sam se. Ili mi nisu napunile baterije ili ima nešto u tvom pogledu. Neće ti ništa biti ako mi nešto lepo kažeš. Šta ti se sviđa kod Leposave - dodala je Leposava.

- Usta! Da si mi ti bila u prošloj sezoni, ja ne bih pravio greške. Jedina devojka koja mi se sviđa si ti. Ne postoji nijedna devojka koja mi se ovde sviđa. Žene su mi došle glave u ranijim godinama - odgovorio joj je Janjuš.

Janjuš je za sam kraj razgovora pokušao da se približi Leposavi i da je poljubi, ali mu nije pošlo za rukom, ali ju je zato ispratio pogledom dok nije otišla.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još