VOLIM MLAĐE MUŠKARCE: Lidija Vukićević progovorila o misterioznom partneru

Lidija Vukićević (57) ima dečka koji je od nje mlađi 15 godina, a zgodna glumica sada otkriva kako uprkos godinama živi kao tinejdžerka i da je zaljubljena do ušiju.

Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Našla sam zlatnu sredinu – istakla je Lidija za "Informer" koja se dotakla i romantičnog putovanja u Zanzibar na koje je išla sa dečkom.

Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom – rekla je ona.

Lidija Vukićević bila je u braku s nekadašnjim fudbalerom "Crvene zvezde" Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela 2000. godine i s kojim ima dva sina, a o sadašnjem dečku se samo zna da je imućan čovek iz inostranstva. Glumica ga je upoznala na jednom putovanju, kada se pohvalila da se vratila njegovim privatnim avionom.

Otišla sam velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Lepo mi je i traje već neko vreme, pronašla sam srodnu dušu. Provodim sadržajno vreme sa partnerom, a volim i čekanje, romantiku, volim sve sa njim – rekla je ona u februaru 2018. godine.

Izvor: Story.rs
Foto: vukiceviclidija/Instagram

Pogledajte još