STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Darko Lazić plaća telohranitelje 3000 evra mesečno!

Čim je krenuo ponovo aktivno da nastupa, Darko Lazić unajmio je privatno obezbeđenje koje mesečno plaća čak 3.000 evra, saznaju beogradski mediji.

Naime, folker je zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine zadobio teške povrede koje su ga zamalo koštale života, pa sada striktno da vodi računa o svemu što bi moglo da dovede do neželjenih posledica. Prema saznanjima, ne bi li ga slučajno neko nenamerno povredio u gužvi, obezbeđenje ga sprovodi na svirkama i konstantno prati.

- Darko ne sme da se šali sa životom. Dovoljno je da ga neko slučajno cimne u gužvi i njegovo zdravstveno stanje može ozbiljno da se dovede u pitanje. On još uvek šeta pomoću štaka i ne može sam da funkcioniše. Angažovao je jednu privatnu firmu za obezbeđenje, pa ga četiri-pet momaka uvek prati na koncertima. Jedni mu čuvaju leđa, dok drugi šetaju ispred njega - otkriva izvor.

Na ovaj potez Darko se odlučio nakon što je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu, kada ga je gost kluba slučajno gurnuo, pa je on umalo pao.

- Darko je tada odlučio da plati svoj mir. Neki su mislili da glumi zvezdu i ima svoju pratnju, ali istina leži u tome da dečko samo brine o sebi - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darkolazic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.