KAKVA JE TO LJUBAV BILA: Rasplakao se Gagi Đogani, Natalija ga tešila i brisala mu suze (VIDEO)

Gagi Đogani rasplakao se tokom razgovora sa Natalijom i Sanijem Ibraimovim. Gagi se pred zoru setio svoje ćerke Nine, zbog čega nije mogao da zadrži suze. Tom prilikom on se setio i perioda kada je bio u braku sa Anabelom.

Đogani je istakao kako je bio u velikoj ljubavi sa Anabelom, ali i da je veoma vezan za svoje ćerke. Kada su ga videli da plače, Natalija i Sani odmah su pritrčali Gagiju, zagrlili ga i poručili mu da nema razloga da brine.

- Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome... Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem. Vi znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada... Samo da znam da je Nina OK. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: "Tata, gde si, kako si", teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dve godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac... Dve godine je, razumeš... - kroz suze je pričao Gagi.

- Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve OK. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve OK... Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve OK. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumem te - govorila je Natalija Gagiju.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još