ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ USELILA SE U ZADRUGU: Lea od mene nije tražila dozvolu za ulazak u rijaliti

U "Zadrugu 3" uselila se Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić koja je više puta proglašavana za najbolju sportiskinju i strelca Jugoslavije i Srbije. Slavna sportistkinja otkriva da je naslednici pred rijaliti rekla da bude prirodna i svoja, kao i da mora da bude svesna da je kamere stalno snimaju.

Kako Jasna otkriva, rijaliti ne gleda, ali zbog naslednice će se to sada promeniti. Lea joj nije tražila dozvolu da uđe, a oko svega su se dogovorile.

- Lea će napuniti 22 godine i nas dve više ne funkcionišemo tako da treba da traži dozvolu za nešto. Zajedno smo popričale o tome. Moram reći da ja zapravo ne pratim rijaliti, zapravo ga do sada nisam gledala. Krećem se dosta, pa tu i tamo od drugih nešto čujem, tako sam u nekoj meri bila upućena. Lea voli izazove, mlada je i to joj je interesantno. Rekla mi je da želi da uđe jer bi volela da vidi kako bi reagovala, opet to je zatvoren prostor. Sve to je doživela kao jedan izazov, a moju podršku za ulazak ima i ona to zna, roditelj prosto treba da podrži dete - rekla je Jasna i otkrila šta je naslednicu savetovala pred sam ulazak u Belu kuću:

- Po mom mišljenju je najbitnije da bude prirodna i svoja, i da nema ishitrene reakcije. Mora da bude svesna da je kamere snimaju 24 časa. Ona veruje u sebe, da će izdržati sve to i da će moći da iznese. To je drugačije od realnog života i ja se nadam da će biti onako kao je zacrtala - izjavila je ona.

Jasna koja nakon uspešne karijere sada radi kao trener kaže da joj se ne bi dopalo kada bi njena naslednica ušla u konflikt sa nekim od rijaltii igrača.

- Lea je ušla da se zabavi i nadam se da hoće. Ne pribojavam se ničega, samo ne bih volela da uđe u konflikt sa nekim, da se ona ne sekira. Nas dve smo dosta vezane, sekirala bih se i ja da vidim da ona ima problem, a ja ne mogu da pričam sa njom - zaključila je Jasna Šekarić.

Izvor: Blic.rs
Foto: lea.sekaric/Instagram

Pogledajte još