ANA BEKUTA O PORODICI I ODRASTANJU: Školu sam obožavala, a onda se u 17. godini sve promenilo

Ana Bekuta rođena je u Pribojskoj banji, nadomak Priboja, a za emisiju "Premijera" progovorila o svom detinjstvu, sestrama i pokojnom ocu, koji joj mnogo nedostaje. U njenoj rodnoj kući u Priboju danas živi njena majka.

U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre, Dobrilu i Milinu. Tata pokojni, Branko, nije živ već 22 godine, umro je mlad. Mislim da sam svoj talenat nasledila od njega, naravno i od mame, ali on se više isticao u tome, ona je skrivala svoj talenat. Detinjstvo, nije bilo siromašno, imali smo onoliko koliko nam treba, ništa van toga i preko toga. Moji imaju zemlju, bili su vredni poljoprivrednici, pa se nije oskudevalo u hrani – rekla je Bekuta.

Pevačica je istakla da njeni nisu bili previše imućni, ali da nisu bili ni gladni, već su uvek imali taman koliko im treba.

Morali smo da pomognemo jer je mama radila, tata nije, on je bio zemljoradnik. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra mi živi u Beogradu, druga u Čačku. Sad kad smo starije shvatile smo kako je naše detinjstvo bilo divno. Tata nam je leti pravio šator, mi smo tu živele od kako grane sunce, pa do polaska u školu – setno se prisetila pevačica.

Bekuta je istakla da su njeni roditelji ponosni na nju, a da se ona uvek trudila da im priušti sve što je u njenoj moći.

Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Verovatno sam im nešto i dužna, to čovek nikad ne može da izmeri. Koliko god je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli – navela je Ana koja je zatim ekipu emisije "Premijera" odvela i u svoju osnovnu školu.

Školu sam obožavala, bila sam odličan đak. Bila sam pod uticajem učiteljice i nastavnice, oslikavale su sve što sam želela u životu. U 17. godini se sve promenilo. Kada podvučem crtu, za sada, posle 30 godina, mislim da je ostalo nekog traga od mene – zaključila je Ana.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Promo

Pogledajte još