ČUVALI SU TE KAO ESKOBARA: Vesna Rivas iznela detalje suđenja sa Dalilom Dragojević

Vesna Rivas obratila se fanovima na Instagramu, i otkrila sve detalje suđenja sa Dalilom Dragojević.

- Beše dan i početak suđenja sa Dalilom. Danas je ona tužila mene. Ako ona zna šta je htela tužbom, ja se sečem gde sam najtanja. Na početku, traže ona i njena advokatica, da Sud preko policije nađe njenog svedoka Spahu i privede na suđenje da svedoči - počela je Vesna.

- Sudija je pogleda u šoku i kaže "Ali ci tužite, vaša parnica, ci i dovodite svedoke. Za sledeće ročište, dovedite svedoka, ako ga imate i završavamo sa ovim suđenjem". Nije baš bila radosna. A stvarno, uopšte mi nije jasno, šta to treba da svedoči Spaho? Sulejman Spaho. O detaljima ćemo kada se završi suđenje - nastavila je Rivasova.

- Sve u svemu, jedva čekam moju protivtužbu, 9. decembra, pa da vidimo Dalilu istinu kako će da objasni i dokaže svoje laži vezane za mene, vređanja najgnusnija, vređanja mog sina itd. Ja sam predala sve snimke, a danas sudija konstatuje da Dalilin tim uopšte nije predao snimke dokaze za njenu tužbu protiv mene već samo transkripte? Ona misli da je Sud rijaliti pa će biti suđenje kao u rijalitiju. E moja Dalje, loše su te savetovali tvoji S i S. U rijalitiju ste mogli ti i tvoj za rijaliti potrebe muž, i da lažete, mažete, manipulišete a ovde na Sudu, kako ti reče sudija danas - neću ovde u sudnici te rijaliti fore i priče već konkretno. A konkretno, nemaš ništa za mene. Danas su je čuvali ko Eskobara. Nema telefona, ni kod advokatice. Kaže Dalila, ja ćutim godinu dana, ne spominjem Vesnu. Pa naravno da si zaćutala kada ti je stigla protivtužba, a nema načina da oboriš sopstvene izjave i tvrdnje, koje su i te kako morbidne i nadasve lažne. I pritom, postoje snimci šta više da vam kažem - poručila je Vesna.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vesnarivas/Instagram

Pogledajte još