ĆERKA I SIN JE IZNENADILI U PONOĆ: Dušica Jakovljević proslavila 39. rođendan (FOTO)

Dušica Jakovljević danas proslavlja rođendan a kada su kazaljke pokazale ponoć prvi su joj čestitali njena deca - ćerka Anđela i sin Ognjen.

Oni su mamu iznenadili rođendanskom tortom sa koje je Dušica oduvala 39 svećica, a potom emotivnom porukom svim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama poručila da je život lep.

- Postoje stvari koje su neprocenjive. Od tih stvari živim. Taj osećaj dišem. Od tih niti sam satkana, kao i oni čije je tkanje uz moje napravilo prelepi zivotni ćilim. Na tom ćilimu ja letim kroz ovaj život! Tu nema više mesta za moljce, za one koji ne veruju u let, za one koji nemaju srce i maštu deteta. Nema mesta ni za one koji moj ćilim paraju, koji se boje letenja i visine. Ali ima mesta za sve one koji su došli da ostanu i da svojim nitima moj ćilim učine lepšim i jačim! Hvala vam svima koji me u ovim godinama činite najmlađom tridesetdevetogodišnjakinjom na svetu! Život je lep - poručila je voditeljka, koja je s osmehom na licu napravila rođendanski selfi s decom.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još