DETE OSTAJE U ZAGREBU: Milan Popović oglasio se nakon vesti da je dobio starateljstvo nad sinom Aleksandrom


Milan Popović nije hteo previše da komentariše odluku Suda prema kojoj je doneta privremena mera da sin Aleksandar živi s njim, a ne sa Severinom. Međutim, dao je odgovor na neka pitanja koja do jutros nisu imala odgovora, pre svih na ono hoće li dete odvesti u Srbiju.

- Što se tiče same presude, znate da to ne mogu komentarisati. Ne smem vam davati nikakve komentare vezano za to, ali mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav srpski pasoš.

Na pitanje ima li informaciju da je protiv njega podneta krivična prijava za povredu detetovih prava, biznismen je odgovorio:

- Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da budem prikazan kao loš čovek. Ako ima veze sa incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih krivičnih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebale podići krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći. Ali znam da je istraga u toku. Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu, dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje krivične prijave. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocija, pa se reklamira preko ovog predmeta - rekao je Milan.

Izvor: Jutarnji.hr/Novosti.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još