NIKOLINA PIŠEK PODRŽALA SEVERINU: Oduzeti majci srećno dete jer radi svoj posao potpuni je kriminal

Nikolina Pišek obratila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram i podržala svoju zemljakinju Severinu Kojić.

Voditeljka je bez ustezanja otkrila da je i sama bila u sličnoj situaciji. Ona je oštro osudila to što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Nikolina je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa svojom ćerkom Unom Sofijom i napisala reči podrške za popularnu Seve.

- Jesam li ovim publiciranjem svoje maloletne ćerke prekršila zakon? Ako jesam, krše ga mnogi. Srećom, njen otac ne misli tako. Neki očevi misle drugačije. I šta god javnost o bilo čemu mislila, istina je uvek satkana od više slojeva koji su nevidljivi spolja. Ne volim da komentarišem tuđe životne situacije. I ne mislim da je moj komentar igde negde bitan... Ali i sama sam pre dosta godina prošla kroz bitku za starateljstvo nad malim detetom gde mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila proveravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom detetu. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi, ali oduzeti jedno srećno sedmogodišnje dete svojoj majci između ostalog zbog toga sto radi svoj posao, koliko god ga siromašni duhom smatrali nemoralnim - je potpuni kriminal - napisala je Nikolina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još