SINIŠA MIHAJLOVIĆ U SUZAMA OTKRIO: Moja deca želela su da mi doniraju koštanu srž

Pre četiri meseca je u domaćoj i svetskoj javnosti snažno odjeknula neočekivana vest. Naime, na konferenciji za medije, nekadašnji fudbaler, a sada trener "Bolonje", otkrio je da boluje od akutne leukemije.

Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobediti. Pobediću je za moju porodicu, za svoju decu, za sve one koji me vole - rekao je Mihajlović u julu, nakon čega se upustio u borbu sa ovim opakim neprijateljem. Presađena mu je koštana srž od nepoznatog donora, a danas se, prvi put nakon transplatacije, obratio javnosti. Kako mu tokom ove brobe najveću podršku pružaju supruga Arijana i njihovo petoro dece, zahvalio im se sa suzama u očima.

Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi, ne bih bio sada ispred vas. Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svakog dana, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveća želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom – rekao je Miha koji nije uspeo da zadrži suze.

Pronašao sam neke anđele čuvare, koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji, bez njih ne bih uspeo. Biću večno zahvalan. Žao mi je samo što ne mogu sve da ih imenujem – rekao je Mihajlović.

Siniša sa italijanskom televizijskom zvezdom Arijanom ima dve ćerke – Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina – Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.