MILAN POPOVIĆ PRIŽELJKUJE POMIRENJE SA SEVERINOM: Ako Aleksandar bude hteo da gleda mamu na koncertu u Zagrebu, odvešću ga!

Milan Popović (54) hoće da se pomiri sa Severinom Kojić (47)! Srpski "kralj bakra" je okrenuo novi list nakon što je dobio puno starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom (7).

On joj je u poslednjem intervjuu, preko medija, pružio ruku pomirenja.

- U interesu deteta je da nas dvoje komuniciramo. Da neki ne bi pogrešno shvatili pomirenje, želim da naglasim da neću da nas dvoje opet budemo emotivni partneri, već samo hoću da kao Aleksandrovi roditelji normalno funkcionišemo - kaže Milan u intervjuu za "Informer".

Popoviću nije jasno zašto je njegova bivša prekinula svaki kontakt s njim.

- Morate Severinu da pitate zašto ne želi sa mnom da razgovara. Ja se sa njom nisam svađao i spreman sam da normalno komuniciram. A ona se svađa kao i većina žena - rekao je Popović i pokušao to da objasni:

- Žene se zapravo ne svađaju, već samo prestanu da pričaju sa vama. Kada bi sve države sveta imale predsednice, siguran sam da više ne bi bilo ratova. Postojao bi samo jedan problem, predsednice međusobno ne bi pričale!

Seve nije progovorila ni reč sa Milanom ni kada je prekjuče dovezla sina u njegovu kuću. Popović je tog dana pročitao njenu izjavu da "pati što Aleksandar više neće moći da ide na njene koncerte", pa je rešio da napravi još jedan korak ka pomirenju.

- Detetu nije mesto na sceni, ali ako Aleksandar bude hteo da gleda mamu na koncertu u Zagrebu, odvešću ga! Međutim, neću dozvoliti eksponiranje deteta ni izvođenje na binu - kaže on.

Biznismen smatra da Severinin suprug Igor Kojić (32) loše utiče na njihovog sina.

- Igor ne ume sa detetom. Mlad je, nije iskusan, nema svoje dete i ne može da proceni šta je u kom trenutku najbolje za Aleksandra. Tako je nedavno ispalo da je hteo da otme Aleksandra iz škole, jer nije imao dozvolu da ga vodi kući. Siguran sam da nije hteo da naudi detetu, prosto nije razmišljao kada je to uradio. Ali, Igor je tada napravio kriminalno delo i time se sada bave državni organi, a ne ja - završava priču Milan Popović.

Izvor: Informer.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još