SANDRA AFRIKA ŽELI VOVINU BEBU: Mnogo je riba oko Vladimira Volkova, stalno raskidamo i mirimo se!

Popularna pevačica Sandra Afrika sumirala je sve utiske o dešavanjima u ovoj godini, a bila je jedna od retkih koja je mogla da se pohvali svim trenucima koje joj je život pružio, kako u karijeri tako i u privatnosti koju pokušava da sakrije od očiju javnosti.

Ona je otkrila sve tajne svog prirodnog izgleda, estetskih korekcija, a nije mogla da sakrije ni svoj emotivni status kojim nije zadovoljna.

Bez dlake na jeziku je otkrila i sa kojim kolegama nije u dobrim odnosima, a onda se osvrnula na svoje novogodišnje želje i priznala koja joj se još uvek nije ostvarila.

Nova Godina je na pragu, kakva su tvoja životna iskustva bila na nastupima i privatno?

- Volela bih da mi naredna godina bude ista kao i ova. Sve je bilo kako treba, zdravlje me poslužilo, karijera je bila sjajna kao i nastupi. Ne mora ništa da se menja.

Mnoge koleginice sa estrade spekulišu o tvojoj prirodnoj lepoti i da nisi sklona estetskim korekcijama. Koja je tajna tvog izgleda?

- Ja sve što radim je najnormalnije, ništa specijalno. Ja imam frizerku 15 godina, ne menjam je uopšte. Šišam se redovno, idem kod kozmetičarke, samo neki tretmani. Ne koristim kreme nikako, trudim se samo da treniram što više. Ne pazim šta jedem, slatkiše ne volim. Mislim da je sve to do genetike, jer ja ne spavam noćima, tako funkcionišem.

Zbog čega tvoje koleginice abnomarlno menjaju fizički izgled?

- Ne znam zašto to rade, očigledno nisu zadovoljne sobom. Ja sam jedino grudi uradila, mislim da nisam preterala. Meni je to smetalo zbog haljina, lepše je kad ih imaš. Ostalo ne bih nikad.

Prozivale su te zbog pesama i spotova koje su nazvale eksplicitnim. Da li je to ljubomora?

- Znam, bila je fora da sam snimala spotove u šortsićima, a sada one to rade, čak i one koje imaju decu. Ja ću to i tada raditi isto, meni to nije provokativno, ja se bavim tim poslom i mislim da je to OK.

Sa kim sa estrade ne pričaš?

- Sa svima sam super, družim se sa Janom, Slađom... Nisam se nikome zamerala, ja sam na Mileta Kitića bila ljuta, više razočarana i povređena. Bila sam i mlada, mene je povredilo to, jer sam očekivala nešto drugačije. Pružila bih mu ruku da ga vidim, nemam taj problem. Prošle su godine, tako da to je to, on prema meni nije bio čovek.

Kakav ti je emotivni status kada je u pitanju fudbaler Vladimir Volkov?

- Joj, pa ne znam. Raskidamo, mirimo se. Mislim, ja sam devojka koja neke stvari ne može da toleriše. Čoveče, mnogo riba oko njega, ja to ne mogu da podnesem. To što imam hoću da bude samo moje. Jedanaest godina sam bila u vezi i nisam imala tih problema. Nisam od onih koje će da sede kod kuće i da govori kako me ne zanima gde je i sa kim.

Preko čega nisi mogla da pređeš?

- Nisam imala neki veliki razlog, zato sam se i mirila uvek. Tu su uvek neke poruke, smaraju, a on kao i svako muško, odgovara. Svaka poruka me zabolela. Po mom mišljenju, trebalo je da iskulira ako je već sa mnom.

Da li postoji novogodišnja želja koju nisi uspela da ostvariš?

- Jedino što bih volela je da se ostvarim kao majka. Tu mora da dosta nekih stvari da se uklopi i da zajedno prođete kroz mnogo što šta, da bi se to desilo.

Nosiš konac oko vrata, šta to znači?

- To nosim i na ruci i na nozi. To nosim protiv nekog uroka, ne verujem u te stvari preterano, ali imam trip kad mi neko kaže da su mi prelepi nokti ili mi je super lice, a onda mi izađu bubuljice. Ne verujem u crnu magiju toliko, ali eto, protiv uroka.

Da li praktikuješ seksi veš u novogodišnjoj noći?

- Da, svakako.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još