REKLA BIH JOJ DA MU DA JEDNU VASPITNU: Kija Kockar progovorila o vezi Ive Grgurić i Stefana Karića

Iva Grgurić i Stefan Karić su odlučili da se prepuste emocijama pred milionskim auditorijumom i uplove u ljubavnu romansu. Međutim, odnos Ive i Stefana danima unazad bio je sve zategnutiji, te je eskalirao raskidom.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge" je Stefanova dobra prijateljica koja mu je dala nekoliko saveta pred ulazak u rijaliti, a sada je prokomentarisala Karićev izbor, te otkrila da li je Iva devojka za Stefana.

- Vidim da se malo pogubio, neki ljudi utiču na njihovo ponašanje, ali mislim da će se izvući iz toga. Kada sam bila u žiriju na "Zadrugoviziji", ja sam njemu rekla da radi ono što mu srce kaže i da ne radi ništa na silu. Ne znam da li me je razumeo. Što se tiče Ive i njega, mnogi misle da je on hladan. On je po prirodi dečko koji je povučen, zato on možda izgleda ljudima kao osoba koja nema osećanja, ali nije tako. Mislim da Iva nije devojka za njega, jer ja njega poznajem, znam kakve je devojke imao. U toj kući mislim da ona pozitivno utiče na njega, ona je dobra devojka. Ne kažem da on nema osećanja, Iva ima više, mi žene kad se zaljubimo, mi poludimo. Mislim da od toga neće biti ništa kada oni izađu iz Bele kuće, ali ako imaju osećanja, ja sam za to da budu zajedno i da se podržavaju i da se ostave nekih gluposti - rekla je Kija i dodala:

- Treba samo da se opuste i uživaju. Svađaju se oko gluposti. Neke velike stvari ne mogu da planiraju jer su tamo. Ivi treba muškarac koji je zreliji, jer ona je zrela devojka, pratila sam kako govori i kako se izražava. Ona je tip devojke koja je "uslužna" i podređena muškarcu kojeg voli. Meni je došlo jednom da kažem Ivi da mu da jednu vaspitnu, jer muškarcu kada dozvoliš previše, on će te iskoristiti. Ne mislim u nekom lošem smislu, nego nesvesno. Ta devojka ima svoje kvalitete. Ako se vole, treba da uživaju. Od svih devojaka tamo ako treba da bira, on treba da bude sa njom zato što ga pazi i čuva - rekla je Kija u intervjuu za Pink.rs

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još