SOFIJA UPECALA FUDBALERA: Ćerka Željka Šašića u vezi sa Nemanjom Radonjićem

Nemanja Radonjić (23) u vezi je sa Sofijom Šašić (20), ćerkom Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje.

Fudbaler "Olimpika" iz Marselja poslednja četiri meča postigao je 3 gola, a saigrači se već šale sa njim da je za to zaslužna sreća u ljubavi.

- Bili su drugovi godinama, ali su shvatili da tu ima nečeg više i uplovili su u romansu. Čuju se svakodnevno, nedavno je Sofija bila kod njega u Marselju i gledala meč sa Brestom. Poklopilo se da je Radonjić dao gol, posle čega joj je poslao poljubac - kaže izvor.

- Nema tajni, naporno radim iz dana u dan i Bog me je nagradio. Moja stimulacija su prvenstveno roditelji, koji nisu u mogućnosti da me gledaju i kojima bar na ovaj način vraćam sve što su učinili za mene. Takođe, ljubav i želja da se pokažem u najboljem svetlu su moj stimulans - kaže Radonjić za "Srpski telegraf".

Mlada Sofija, privlačila je dosta medijske pažnje i ranije. Što zbog poznatog oca, ali i zbog svojih veza sa poznatim muškarcima.

Mediji su je povezivali sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, kao i poznatim pevačem MC Stojanom.

Sofija je i te kako popularna na društvenim mrežama, gde je prati više do 100.000 ljudi. Ona takođe ima i svoju modnu liniju, koja je veoma atraktivna među mlađom populacijom.

Izvor: Blic.rs/Srpski telegraf
Foto: __sophialaura__/Instagram

Pogledajte još