GOTOVO JE, NISAM VIŠE SA SADETINOM: Emina Jahović progovorila o raskidu sa milionerom

Pop diva Emina Jahović posle skoro godinu dana raskinula je vezu sa milionerom Sadetinom Saranom. Pevačica je mislila da je u Sadetinu pronašla srodnu dušu i da će uz njega moći da se posveti karijeri i svojim sinovima, ali bez opterećenja i uslovljavanja, međutim, nije tako bilo.

Izvor blizak pevačici otkriva da je Sadetin pritiskao Jahovićevu, a da to njoj nije odgovaralo.

- Emina je bila presrećna sa Sadetinom, čak ga je upoznala i sa sinovima Jamanom i Javuzom, ali kada je počeo da je pritiska da žive zajedno, to ju je veoma odbilo. Iako se super slaže s njim, o useljenju kod njega nije razmišljala i to joj je sve delovalo brzo - rekao je izvor.

Šuškalo se da je Emina ostavila milionera zbog dotične Dafne Samijeli.

- Tačno je, to je gotovo, nisam više sa Sadetinom - rekla je Emina za jedan turski medij, a na pitanje da li je razlog raskida navodna veza Sadetina i Dafne Samijeli, samo je dodala da ne poznaje dotičnu damu i da je razlog raskida to što želi da bude sama neko vreme.

I dok se Jahovićeva posle raskida posvetila karijeri, turski tabloidi prenose kako je Sadetin navodno u teškoj depresiji zbog raskida i da mu je veoma teško palo što ga je Emina ostavila, te da se leči u jednoj privatnoj austrijskoj klinici.

- Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posetio kada se rastao od supruge - rekao je neimenovani izvor za turske medije.

On je na svom Instagramu objavio fotografiju iz Austrije i napisao:

- Naši životi su baš poput ovog pejzaža. Ono što živimo u svom unutrašnjem svetu život to i odslikava na nas same - poručio je milioner.

Ipak, koliko se čini, Saran se ne leči od depresije, već je poslom boravio u Austriji. On je na pitanje novinara da li ga je Emina ostavila zbog njegove navodne veze sa Dafne, odgovorio da za damu nije nikad čuo i da ne želi da komentariše raskid s pevačicom.

Izvor: Alo!
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još