NA LEKOVIMA ZBOG AFERE SA DRAGANOM MITAR: Supruga Edisa Fetića trudna, čeka četvrto dete?!

Žena Edisa Fetića Eda, ljubavnika Dragane Mitar koji sa njom boravi u "Zadruzi", navodno je u drugom stanju, pišu domaći mediji.

Edis Fetić Edo i dalje je u zakonitom braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, sa kojom ima troje dece, a koju pred milionima vara sa Draganom Mitar.

Kako pišu mediji, Zilha je navodno u drugom stanju i čeka njihovo četvrto dete.

- Zilha se mnogo nervirala oko svega što se dešava sa Edom i Draganom, pa je mislila da joj zbog prevelikog stresa kasni ciklus. Međutim, kako je vreme prolazilo, ona je odlučila da uradi test na trudnoću, pošto zna da je pred Edov ulazak u rijaliti bila intimna s njim. Nije se nadala da će se bilo šta desiti, pogotovo zato što nisu planirali više dece. Kada je videla da je test pozitivan, odmah se požalila bliskoj prijateljici pošto od šoka nije znala šta da radi. Zilha je rekla: "Vidi ti Edisa šta mi radi, ja planiram i četvrto dete da mu rodim, a on planira razvod. Ne znam kako mi je plod u utrobi živ od silnog stresa. Bojim se da ću prokrvariti i izgubiti bebu zbog svega što mi on i ta ku***ina priređuju u rijalitiju - tvrdi izvor.

Kako se dalje navodi, Zilha se plaši da ne izgubi trudnoću.

- Edis ju je osramotio, a ona je dobra supruga i požrtvovana majka. Ona mu je rodila troje divne dece, četvrto je na putu, a on je zbog neke ku**e sramoti. Njoj je strašno loše i mnogo se plaši da li će izgurati ovu trudnoću pošto se svakodnevno sekira i nervira zbog Edisa i Dragane. Ima veliki strah da se nešto ne desi sa detetom jer svakodnevno pije lekove za smirenje kada vidi kako se Dragana mota oko njenog muža i kako joj razara porodicu - naveo je izvor.

Izvor: Rijaliti/Blic.rs
Foto: zzilhaa/Instagram

Pogledajte još