IMALI ODNOS PRED KAMERAMA: Srđan Čolić priznao da je bio sa obe koleginice

Dve pevačice napustile su grupu "Mobi Dik" koja je devedesetih godina imala veliku popularnost, a pevač Srđan Čolić podigao je veliku prašinu kada je pričao da je imao “nešto više“ i sa jednom i sa drugom.

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Dve pevačice - Ana Stanić koja je bila prva i Aleksandra Perović koja je došla nakon što je Ana napustila grupu, napustile su bend.

Po izlasku iz grupe obe su započele solo karijeru, a frontmen Srđan zamerio im se kada je rekao da je sa obe imao nešto više od poslovnog odnosa.

Poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu “Ljubomoran” zaista imali odnos pred kamerama, ali te spekulacije nikada nisu potvrđene.

Stanićeva je i dalje na muzičkoj sceni, a od 2010. je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

A Perovićeva je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru, a zatim je bila i učesnik u “Survivoru”. Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, nakon čega je promenila profesiju.

Aleksandra sada predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

Izvor: Blic.rs
Foto: sergiomoby/Instagram

Pogledajte još