NISU BILI POZVANI: Sofija Šašić proslavila rođendan bez Željka Šašića i Ace Lukasa!

Sofija Šašić, upoznala je svog dečka Nemanju Radonjića sa ocem Željkom Šašićem, a potom i sa očuhom Acom Lukasom.

- Sofija nije očekivala da će Nemanja doći u Srbiju, a još manje da će joj organizovati žurku. Pošto se Željko i Aca ne podnose, da bi izbegli neprijatne scene, Sonja i Nemanja ih nisu ni zvali na žurku. Zato se Sofija tek juče sastala najpre sa tatom, a potom i sa očuhom, i obojici je predstavila svog dečka, Nemanju. Željko se oduševio budućim zetom! Kroz šalu mu je rekao da mora da bude pažljiv prema Sofiji ili će u suprotnom imati problema s njim. I Lukasu se dopao Nemanja, najviše su pričali o fudbalu - kaže izvor.

Sofija se izjasnila zašto nisu prisustvovali rođendanu Željko i Aca:

- Rođendan sam proslavila u krugu najbližih, sa tatom i Acom sam se videla sutradan. Nemoguća misija je da za istim stolom sede mama, tata i Lukas! To bi bio pravi rijaliti. Sa Acom smo i mama i ja u odličnim odnosima, redovno se čujemo. On je presrećan što sam u vezi sa Nemanjom! Vatreni je navijač Crvene zvezde i oduševljen je što mi je dečko zvezdaš. I Željko i Aca su upoznali Nemanju i obojica su oduševljeni - kaže Sofija.

Šašić je nakon upoznavanja zeta rekao:

- Nisam bio na proslavi rođendana, mamica se pitala za to - rekao je pevač aludirajući na bivšu suprugu Sonju, a zatim je dodao:

- Momak je na mestu. Ma samo neka su mi oboje živi i zdravi, to mi je najbitnije!

Izvor: Informer.rs
Foto: sofija_vuksanovic_/Instagram

Pogledajte još