JA SAM KRIVA, NJIMA JE STRAST KAD SE NEKO JAŠE: Dalila priznala Dejanu da se pogrešno postavila prema Kariću! (VIDEO)

Dalila Dragojević i Stefan Karić su izabrani za ovonedeljne potrčke, a Dejan Dragojević je svojoj supruzi pravio društvo dok je prebacivala stvari u izolaciju.

Nakon toga, njih dvoje su izašli napolje kako bi porazgovarali o pogledima između Dalile i Karića koje su primetili zadrugari.

- Ja sam kriva i to je to. Neka ostane tako. Spasiš se komentarisanja tako što staviš tačku. Ja ne bih znala da to tako izgleda da mi ti to nisi rekao, ali to je sprdnja - pričala je Dalila.

- Mi nikad nismo nikoga ogovarali. Meni je bitno da vidim ko će da se zauzme za nas. Iz svake situacije možeš da vidiš koliko je Mića kontradiktoran. Komentarisali su nas i ranije. Ono što je njima ljubav meni nije. Ovoj maltene umro muž, pa se vratila u rijaliti - pričao je Dejan.

- Šta je njima strast? - Kad se neko jaše? Najnormalnije mišljenje je imao Stefan Milošević i Gavrić, ali ni to. Nisam ja došla ovde da dokazujem svoju ljubav. Ako mi ne možemo da budemo ponos što smo zajedno u rijalitiju i nakon rijalitija. Pa ja se ne mogu na silu svađati sa tobom. Sve vreme je bila sprdnja, ali znam kako to drugima izgleda. Jesam ja pogrešila u tom ponašanju jer je to meni bila sprdnja. Uvek smo se tako zezali i sprdali - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još