NJENA MAJKA JE DRŽALA JAVNU KUĆU: Vesna Rivas ispričala o životu koleginice!

Koleginica i prijateljica Vesne Zmijanac Vesna Rivas iznela je neverovatnu priču o prošlosti pevačice, za koju tvrdi da je istinita, te da ju je čula lično od nje.

- Vesna Zmijanac ima mnogo tešku prošlost. Prema ljudima kojima je bilo gadno u životu i koji su prebrodili mnogo teškoća ja gajim posebno poštovanje, a Vesna je jedna od njih. Imala je tešku i mračnu prošlost i lavovski se izborila. Kada su Nikolija i moj sin Petar bili mali, Vesna i ja smo zajedno letovale u Miločeru - počela je priču Vesna Rivas.

- Kada bi Vesna Zmijanac ispričala pravu istinu o svom životu, i kamen bi zaplakao. Vesna priča kako je njena mama držala kafanu u Beču, a njena majka je zapravo držala tri javne kuće, uvek ju je bilo sramota zbog posla kojim se bavila njena mama iako je sa njom bila u sjajnim odnosima. Ona je pokušavala da radi sa njom, ali nikad to nije mogla da shvati i nije htela da bude u svemu tome, pa se vratila u Srbiju. Mama ju je terala da radi sa njom u javnoj kući, ali ona nije imala želudac za to. Da bi ublažila tu priču zbog sramote, govorila je kako joj je majka držala hotel, što nije istina - dodala je Rivasova.

- Vesna Zmijanac oduvek je bila žena mangup, nju su obožavali kriminalci jer je uvek bila drug. I sada je lafčina - rekla je Vesna Rivas.

Izvor: Svet.rs
Foto: rivasvesna/Instagram

Pogledajte još