fbpx

LJUBAVI, TI SI U OZBILJNOJ LOVI: David Dragojević poklonio Ani Korać ogrlicu sa dijamantom za godišnjicu veze (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević pre tačno godinu dana započeli su romansu u "Zadruzi 2".

Kako im je danas godišnjica, Dragojević je spakovao poklone u automobil i dostavio ih na rijaliti adresu.

Baloni sa njihovim zajedničkim fotografijama, šolja za kafu s njihovim likom, ručno pisana emotivna poruka, ali i ogrlica sa dijamantom Anu je oborilo sa nogu.

- Hvala ti, ljubavi. Volim te najviše na svetu, nedostaješ mi - plakala je Ana.

- Vidiš, Drvence, kako imam divnog verenika - prokomentarisala je ona.

- Pre tačno godinu dana sam poljubio najsavršenije biće na planeti. Sve što sam uradio opet bih isto, jer ljubav koju osetim prema tebi je neštp što se teško rečima može opisati. Volim te najviše na svetu. Ponosan sam na tebe i sve što radiš. Neprestano te gledam, ležem sa tobom, budim se pre tebe. Nedostaje mi da se budiš pored mene, da budeš moja stolica..." pročitala je ona pa dodala kako se to oni "nešto zezaju": "Da te gledam na jedno oko, da te poljupcima budim. Nemoj da brineš, ti si moj jedini svet i jedva čekam da opet budemo zajedno. Da mogu da te zagrlim i osetim. Glavu gore, jer kada si tužna, tužan sam i ja. Ovih 365 ruža su za svaki savršen dan ove naše bajke koju živimo i koju ćemo živeti. Ceo si moj svet i ponosan sam na našu ljubav... Obožavam te najviše na svetu. Nadam se da će ti se svideti lančić dijamantić - pročitala je ona pred svojim rijaliti cimerima.

- Ljubavi, ti si u ozbiljnoj lovi napolju - prokomentarisala je Ana, pa nasmejala sve koji su se okupili da vide poklon.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.