PEVAČICA SKINULA 35 KILOGRAMA: Otkriven plan ishrane pomoću kojeg je smršala Ana Nikolić

Fizička transfromacija Ane Nikolić obeležila je 2019. godinu. Pevačica se, nakon što je postala majka u avgustu 2017. godine, prilično ugojila i nikako nije uspevala da vrati pređašnju kilažu. Često se zbog toga nalazila na meti zluradih komentara, pa je zato Ana čvrsto rešila da povrati epitet najzodnije pevačice na domaćoj sceni. U tome je i uspela – sa 93 kilograma spala je na 58, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama svedoče o ovoj drastičnoj promeni. Ana je naporno vežbala ali i drastično korigovala ishranu.

Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratioci na društvenim mrežama, i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film pre četiri meseca, kad me je pozvala i rekla da joj je toga više dosta. Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njena majka joj je odmah napravila program vežbi - započela je priču Anina bliska drugarica.

Pored treninga, Ana je imala i strog režim ishrane.

Odmah je izbacila hleb, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Ishrana joj se već mesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvek u isto vreme. Ana otad rano ide u krevet, ali rano i ustaje, a dan joj počinje čajem od rastavića i vežbanjem. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinovana, pa je odlučila da istraje. Ona je veliki gurman, nije joj bilo nimalo lako. Pored iscrpljujućih treninga i zdrave ishrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice. I te pilule su joj dosta pomogle. Toliko je želela da ponovo bude najbolja riba na estradi i da zapuši usta svima koji su je omalovažavali da je učinila skoro nemoguće - rekla je ona i priložila primer ishrane za jedan dan.

Jelovnik pomoću kojeg je smršala Ana Nikolić

Doručak: Čaj za izbacivanje tečnosti od kukuruzne svile i rastavića, dve do tri kriške integralnog hleba
Užina: Dve voćke, najčešće pomorandže
Ručak: Pileće belo meso 500 grama, zelena salate sa rukolom i čija semenkama
Užina: Kiselo mleko i krastavac
Večera: Dve pastrmke i salata

Izvor: Informer.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još