ZA RODITELJE NEMA VEĆE SREĆE I NAGRADE: Bogoljub Karić oglasio se nakon rođenja unuka (VIDEO)

Dana Karić porodila se sinoć u Dubaiju i na svet donela drugog naslednika Bogoljuba.

Ponosni deda Bogoljub Karić, podelio je emotivni video sa proslave rođenja unuka i napisao emotivnu poruku na Fejbuk profilu.

- Evo još jednom ovog meseca, ovog januara, bog je našu porodicu obradovao najvećim blagoslovom i srećom koja se može zamisliti. Posle našeg novog anđela, predivne unuke Eve, koju su nam podarili naša snajka Ksenija i sin Nebojša, juče je na svet došao još jedan naš unuk. Naša ćerka Danica i dragi zet Nikola su svome sinu Petru podarili brata, mojoj Milanki i meni još jedno divno unuče i porodicama Stojilković i Karić još jednog novog člana. Tako su se, eto, od ove godine u mesecu januaru pojavila još dva praznika, dva rođendana, koja ćemo, daj Bože, slaviti na mnogaja leta! Januar je za nas ionako uvek bio uvek poseban mesec, kako zbog velikog praznika Božića, tako i zbog toga što proslavljamo našu Krsnu Slavu Svetog Jovana, mog rođendana, ali i rođendana naše majke Danice. Bog je hteo da baš januara, ove 2020.godine, sahranimo našu dragu majku Danicu - mati Angelinu, ali bog nam je istovremeno poslao poruku da zbog toga ne tugujemo, pa se, sigurno ne slučajno, baš u trenucima kada joj je čitano opelo pojavila na svetu naša unuka Eva. I mi znamo i osećamo, sada kada smo se okupili da proslavimo rođenje novog unuka da je i mati Angelina sa nama, da nam daje blagoslov i da se sa nama raduje - napisao je Bogoljub i dodao:

- Veliko iznenađenje za mene je bilo to što su Dana i Nikola rešili da svoga sina nazovu po meni, tako da se evo na svetu, u porodici Karić rodio još jedan Bogoljub, što me je moram da priznam, izuzetno dirnulo. Pre svega zbog toga što su izrazili ljubav i poštovanje prema meni kao ocu i tastu, a još više od toga što su pokazali da poštuju starije, da poštuju tradiciju i porodicu, što se uvek ogledalo u čuvanju i ponavljanju naših starih tradicionalnih imena. Želim vam, dragi moji, da i vas što više obasipa ovakva radost Božja, da vam se u kući što više dece rađa, i da vaša deca uvek poštuju ono što činite za njih i sve ono što ste uložili u njih! Za roditelje nema veće sreće i nagrade - napisao je Karić.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Bogoljub Karić/Fejsbuk

Pogledajte još