OD ČOVEKA U TURSKOJ NAPRAVILA SAM MILIJARDERA: Ana Korać šokirala pričom o svojim prihodima (VIDEO)

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Mina Vrbaški odbila da odgovori na pitanja gledalaca, a Mensur Ajdarpašić je osetio potrebu da je odbrani.

- Je l' nemaš ništa pametnije, nego da vređaš Janjuša koji ti je pomogao i skidao sa stena da ostaneš u rijalitiju i u svakom tvom ludilu sa Đeksonom ti pomagao? Tako ti Minice pokazuješ prijateljstvo na tvoj način. Nije ni čudo kada mnogi kažu da im zabadaš nož u leđa i da si loš čovek - pročitao je voditelj Milan Milošević pitanje za Minu.

- Nemam komentar - rekla je Mina.

- Ona je loš čovek, to smo mogli da vidimo u sve tri sezone. Niti je komentarišem, niti je vidim. Komentarisala sam nju i Mensura, meni je njega žao. On je u suštini dobar, ali da ona njega čini takvim - rekla je Ana Korać.

- Ja sam joj sto puta rekao da ima 20 godina i da treba da se posveti sebi. Nikad ništa ružno nisam rekao o njoj. Ako je iko bio uz nju, to sam bio ja. Sa Vladimirom sam se posvađao zbog nje - rekao je Janjuš.

Kako je Mensur bio izrevoltiran svime što je čuo o svojoj devojci, on je udario nisko Anu Korać gde joj je spomenuo šoping i putovanja sa njenom prijateljicom Sorajom Vučelić.

- Ona treba da brine šta ona radi na svojim putovanjima, šoping, šetnju. Jedino Janjuš ne treba da bude pomenut, nikad nam ništa nije loše rekao! - rekao je Mensur.

- Nemoj ti da se mešaš i da se praviš lud! Ti nisi bio ovde kada je ona pričala o tim stvarima! Kad je Janjuš izašao iz Zadruge, kažnjen, bez para, ona je ustala ovde sada da se sveti Ani, a sve da zataška situaciju sa Davidom! Kaže, nema komentar! - rekla je Zorica.

- Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. Ja ću da se viđam gde god ja poželim! Ja se sa Davidom tad dopisujem i naravno da mi je falio! David se sa mojim prijateljicama ne viđa, neće da ide i on! On ima svoje priče sa svojim drugarima! - rekla je Ana.

- Ja sam prvi rekao da se čuje sa svojom drugaricom. Naravno da treba da ide sama, ja njoj verujem. Da navedem primer, ona je mene zvala milion puta, druga je slala da me probudi. Ja spavao. Ne volim da budem privezak, ona ide sama sa svojim drugaricama - rekao je David.

- Ja odsedam u luksuznim hotela, to su noći po 2000 evra za noć. Šoping koji košta po 20.000 evra. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svetskoj priči. David nema razvijeni društveni život u Beogradu, a ni u Novom Sadu - rekao je Brendon.

- Čime se ti baviš? - pitao je Mensur.

- Ja sam od čoveka u Turskoj napravila milijardera, ja zarađujem na marketingu. Zaradila sam u Turskoj onoliko koliko ti nećeš za 15 godina - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još