Dečija karnevalska povorka - u subotu, 22. februara, tačno u podne! Najkreativnijima vredne nagrade!

Od ove godine novosadski "Festival ljubavi" pokreće novu/staru tradiciju - dečiju karnevalsku povorku. Pozivamo svu decu i njihove roditelje da u subotu, 22. februara, tačno u podne dođu ispred festivalske bine na Trgu slobode u Novom Sadu. Potrebno je da imate kostim, masku ili oslikano lice.

Kada se svi okupimo - krećemo u karnevalskoj povorci Zmaj Jovinom ulicom do spomenika čika Jovi Zmaju ispred Vladičanskog dvora i vraćamo se nazad na Trg slobode. Tu će naš stručni žiri doneti odluku ko je imao najkreativnije maske i kostime i oni će dobiti vredne nagrade. Sva deca koja budu učestvovala u paradi, dobiće profesionalno fotografisanje ispred "Flower Wall"-a i vožnju fijakerom.

Ovo je samo jedna od aktivnosti u sklopu festivala koji će trajati sve do 23. februara. Za sam kraj festivala organizatori su pripremili "Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja", 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.

Pogledajte još