POČINJU PRIJAVE ZA HACKTIVATE: Prvi hakaton u duvanskoj industriji u Srbiji

Kompanija Filip Moris i Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija (ICT Hub) organizuju HACKTIVATE, prvi hakaton u duvanskoj industriji u Srbiji, gde će učesnici u roku od 48 sati kreirati inovativna rešenja koja podržavaju Filip Moris na putu ka transformaciji poslovanja.

Tehnološke kompanije, timovi i startapi koji se bave kreiranjem digitalnih proizvoda ili usluga, imaće priliku da osmisle novo rešenje kojim se uspešno može unaprediti program aktivacije zaposlenih u kompaniji Filip Moris u Srbiji.

Ukupni nagradni fond je 6.000 evra za tri prvoplasirana rešenja, a ukoliko se zadovolje svi uslovi, biće obezbeđena i podrška u vidu saradnje sa kompanijom Filip Moris u Srbiji, kako bi dobili priliku da nastave da razvijaju i implementiraju proizvode ili usluge koje su osmislili tokom trajanja hakatona.

U saradnji sa ICT Hub-om, Filip Moris i ovog puta postavlja inovaciju u centar svih procesa i upravo zato je HACKTIVATE savršena prilika da se otkriju, razviju i implementiraju rešenja koja će pomoći da kompanija ide korak dalje ka ostvarivanju svoje vizije budućnosti bez duvanskog dima.

Na ovom takmičenju mogu da učestvuju isključivo timovi sa najviše četiri člana koji su spremni da razviju i sprovedu u delo svoje idejno rešenje. Timovi će tokom ta dva dana raditi na predlogu rešenja, sa ciljem da odgovore postavljenom zadatku. Tokom hakatona, učesnicima će biti na raspolaganju mentori, stručnjaci iz kompanije Filip Moris, kao i predstavnici ICT Hub tima, a posebnu pažnju takmičari će posvetiti i pripremi za prezentacije svojih predloga.

Prijave su otvorene do 6. marta 2020. godine a više informacija o događaju, uslovima i načinu apliciranja nalaze se na https://www.hacktivate.rs

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još