NISU VRATOLOMIJE: Koje su tri najopasnije poze u seksu?

Poze u seksu dodaju raznovrsnost i zabavu pod čaršavima, ali često i vrlo bolne povrede koje dugo ne zaceljuju. Ako ste pomislili da je reč o nekoj vratolomiji, grešite.

Radi se o pozi koja je zbog jednostavnosti izvedbe vrlo popularna. Njena rizičnost čak je i naučno potvrđena. Na drugom i trećem mestu takođe su klasične, jednostavne poze.

"Doggy style" - zaslužila je prvo mesto jer je bila uzrok fraktura penisa u 41 posto slučajeva. Naime, u trenutku strasti penis može da nastrada. Iako u njemu ne postoji kost koja može da se slomi, osećaj je tačno takav i uzrokuje veliku traumu i bolove. Do frakture penisa može doći pri grubljem seksu, ukoliko muški polni organ udari o ženinu karličnu kost.

Misionarski položaj - na drugom je mestu po broju fraktura penisa i povreda u genitalnom području, ali ovog puta i kod muškaraca i kod žena je najčešći položaj i to u situacijama kad se približavaju vrhuncu.

Kaubojka - žena na muškarcu, znate sve o tome, ali problemi nastaju kad u naletu strasti žena krene da "jaše" malo žešće, a muškarac pokretima svog tela ne prati njeno.

Izvor: Prva/Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još