VEČERAS STARTUJE NOVA ZADRUGOVIZIJA: Stanari Bele kuće će se pokazati u imitacijama! (VIDEO)

Posle samo dve nedelje od velikog spektakla “Zadrugovizija 3”, učesnike najgledanijeg rijalitija “Zadruga 3” očekuje novi, specijalni zadatak!

Naime u subotu 22. februara održaće se nova “Zadrugovizija”, ali će ovog puta biti posvećena imitacijama, te će zadrugari ponovo imati priliku da publici prirede još jednu noć za pamćenje.

Veliki šef je obavestio stanare Bele kuće da ih očekuje veoma važan dan kada će moći da se predstave na najbolji način na velikoj sceni u takmičenju "Zadrugovizija: Imitacije".

- Dragi zadrugari, ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Na vama je da se potrudite. U subotu će biti održana specijalna "Zadrugovizija". Pripremićete imitacije, imitiraćete pevače. Neophodno je da se dobro pripremite. S ozbirom na to da vas je 39 u Zadruzi, u grupi će vas biti po dvoje, osim u jednoj po troje napominjemo da je ovo specijalna "Zadrugovizija". Ovoga puta akcenat neće biti na pevanju i kvalitetu pevanja, sada je najvažnije je da izmitirate pevača ili pevačicu čiju pesmu izvodite. Najvažnije je da izgledate kao da osoba, da se ponašate, gestikulirate, da se krećete kao taj pevač, pevačica, kao i da se imitacija nastavi nakon nastupa, u razgovoru sa žirijem. Za izgled ćete se pobrinuti sami, na vama je da se kostimirate kao taj pevač ili pevačica, a ukoliko vam bude bilo potrebno nešto od dodatnih rekvizita kako bi imitacija bila uverljivija, mi ćemo vam pomoći. Potrudite se da potpuno ličite na osobu za čiju imitaciju ste se odlučili. U jednom paru, odnosno grupici, oba zadrugara moraju biti prerušena u tu pevačicu ili pevača, samo ćete pesmu podeliti na dva dela, odnosno tri dela u grupi gde vas je troje. Pozdrav Veliki šef – stajalo je u pismu Velikog šefa.

U nedelji kada su Belu kuću potresle brojne svađe, zadrugari su dobili priliku da se predstave u drugačijem svetlu, da se dobro zabave i milionskom auditorijumu predstave svoj talenat.

Ovog puta, zadrugari nisu mogli sami da biraju sa kim će nastupati, već je vođa nasumično birao parove I jednu grupu od tri člana, koji će na najbolji način pripremiti nastup za “Zadrugoviziju: Imitacije”.

Tako će se Marko Miljković, Stefan Karić i Mima Živković predstaviti pesmom Harisa Džinovića “Laže mjesec”, Jelena Pešić i Branislav Radonjić Brendon pesmom od Jami “Čokolada”, Iva Grgurić i Gagi Đogani pesmom “Smooth Criminal” kralja popa Majkla Džeksona, Jovana Tomić Matora i Ermina Pašović pesmom koju je Matora snimila sa devojkom Sanjom Stanković “Banane”, Ivana Krunić i Mirko Gavrić pesmom bugarskog pevača Azisa “Sen Trope”, Mlađan Jovanović i Ivana Šopić duetskom pesmom Sandre Afrike i Costija “Devojka tvog druga”, Zorica Marković i Filip Đukić pesmom Bilija Ajdola “Rebel Yell”, Ana Korać i Tara Simov pesmom “Ministarki” – “Boing 747”.

Bora Santana i Bane Čolak odabrali su kultnu pesmu Džejmsa Brauna “I Feel Good”, Milan Petković i Maja Marinković duetsku pesmu Dženana Lončarevića i Emine Jahović “Beograd priča”, Lazar Čolić Zola i Aleksandra Nikolić pesmu Zorice Marković “Mirno spavaj nano”, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović pesme Snežane Babić Sneki “Sneki rep” i “Moje vruće haljine”, Nina Babić i Mensur Ajdarpašić duetsku pesmu Teodore Džehverović i Cobija “Rari”, Milica Kemez i Dragana Mitar pesmu Maje Berović, Bube Korelija i Jala Brata “Mala lomi”, Edis Fetić i Mateja Matijević pesmu Stromea “Papaoutai”, Stefan Kandić i David Dragojević duetsku pesmu Sandre Afrike i Goce Tržan “Pozovi ga ti”, Nikola Orozović i Stefan Milošević pesmu grupe “The Champs” – “Tequilla”, Miona Jovanović i Mina Vrbaški Cecinu pesmu “Nevinost”, a Lepi Mića i Nataša Radan pesmu Šaka Polumente “Punomoć”.

Kako bi se što bolje pripremili za nastupe, Veliki šef će im obezbediti sve neophodne rekvizite, a na adresu Ble kuće stigli su i tekstovi pesama koje su zadrugari odabrali.

Kao i uvek do sada, zadrugare će ocenjivati stručni žiri, koji čine neke od najpopularnijih javnih ličnosti, a produkcija njihova imena za sada i dalje čuva u tajnosti.

Foto: Promo

Pogledajte još