SPAVAO JE SA PROSTITUTKOM, A MENE SE STIDI: Tara Simov grcala u suzama zbog Matijevića, tešili je Ana i David (VIDEO)

Tara Simov je tokom noći lila gorke suze zbog saznanja da je Mateja Matijević gledao pevačicu Katarinu Grujić.

Ulje na vatru je dolila Matijevićeva rečenica da ga je sramota što njegova porodica gleda njihove svađe i da je ponašanje Simove neprimereno.

Manekenka je celu noć provela u suzama, a Ana Korać i David Dragojević su je sve vreme tešili.

- Iako mi zabranjuje sve na svetu, on je fin i kulturan dečko. On se pravi da je dobar dečko, a mene hvata za vilicu i priča mi "kako ćemo da se j*bemo", ti nikad nećeš biti devojka. Pre tri meseca je slao gole slike devojkama, to je kružilo po Pančevu. J*bao je prostitutku, a kaže da ga je sramota što njegova baba gleda vezu sa mnom - pričala je Tara plačljivim glasom.

- Sad ga lepo nap*šiš i kažeš mu da p*ši k*rac. Pokušaj da se distanciraš od njega. To je ružno. Ti nisi budala, u pravu si - tešila je Ana Taru.

- Davide, j*bao je p*rno glumice, a sad sam ja budala. Ja njemu konstantno prelazim preko svega. On meni govori da su stvari koje ja radim najodvratnije. Ja njemu praštam njegova sr*nja. Ja njega ne vređam, njemu smeta što ja peckam Mensura, zamera mi isključivo šta ja drugima radim, a ne ono što mi imamo u našem odnosu - pričala je Tara jecajući.

- To su stvari koje vi možete da rešite. Bude ti teško, ali prekini - savetovao je Dragojević Taru.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.