NA STEPEN SAM OD RAKA MATERICE: Luna Đogani nakon prve svađe sa Markom Miljkovićem otkrila Gagiju da je bolesna (VIDEO)

Luna Đogani sinoć se uselila u "Zadrugu 3", a ubrzo nakon ulaska došlo je do prve svađe između nje i Marka Miljkovića.

Luna i Marko su razgovarali na krevetu, a pobednica "Zadruge 2" pokazala je da joj smeta što se njen bivši dečko zbližio sa Jelenom Pešić. Miljković je, između ostalog, rekao i da sumnja da je upravo to razlog Luninog ulaska u rijaliti.

- Dobrodošla, šta da ti kažem - rekao je Marko Miljković bivšoj devojci.

- Ko se više oduševio? Marko ili tata? - upitala je Luna.

- Ja sam rekao da ćeš ući kroz oluk ako se smuvam sa nekim, zato što bi is***dela, ali ovako nema razloga. Nemoj da praviš cirkus - odgovorio je Marko.

- Ne pada mi na pamet da pravim cirkus. Stvarno me ne zanima. Došla sam u miru i tako ću se ponašati - rekla je Luna.

- Šta ne valja u tom druženju? Ja apsolutno ne prelazim granicu? Daj mi Vini Pua, to je moje dete - rekao je Miljković, misleći na plišanu igračku.

- Dobro. Ostavio si to dete pre tri meseca, to više nije tvoje. Ima on svog Vini Pua - odgovorila je nervozno Luna.

Ona je potom razgovarala sa svojim ocem Gagijem Đoganijem i poverila mu se da je nedavno na lekarskoj kontroli dobila loše vesti o tome da je, kako je navela, na korak od toga da oboli od teške bolesti.

- Na stepen sam od raka materice, majke mi, užas. To sam saznala pre nekih 20 dana i od tada pijem lekove, ali to je sve od stresa. Ali ne brini se, to se leči. Na vreme sam to otkrila. Ne znam više gde je levo, gde desno. Ali jaka sam ja, prebrodiću ovo, znaš ti mene - govorila je Luna Gagiju.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još