NE VERUJEM OVDE U PRAVA PRIJATELJSTVA: Maja Marinković osula paljbu po zadrugarima! (VIDEO)

Zadrugari danas biraju najnelojalniju osobu u "Zadruzi 3", a ova tema pokrenula je mnoge zaboravljene priče, emocije i propala prijateljstva.

- Ja sam Maju procenio kao nelojalnu. Meni ovde niko nije lojalan. Navešću osobu koja je pouzdana i lojalna meni, to je Marko Miljković. Za mene je najnelojalnija Maja, to je to - rekao je Brendon.

- Nikome se ne poveravam niti ću, imam drage ljude, ali ne verujem u prava prijateljstva ovde. Ne pričam o svom privatnom životu, ja sam učesnica rijalitija. Biću objektivna kada je ova tema u pitanju. Lojalnost je usko povezana sa prijateljstvom. Mina i Ivana Šopić imaju tu neku istu crtu. Pravim prijateljima se ne zabadaju nož u leđa, Mina je u prošloj sezoni zabola nož Aleksi, sada je to uradila Vladimiru - pričala je Maja Marinković.

- Imala jedno prijateljstvo ovde. Cenim dve, tri osobe ovde. Za mene Miona nije bila lojalan prijatelj, ustajala je da me napada, nije bila na mojoj strani. Ne želim da se družim sa njom - rekla je Mima Živković.

- Nikad ne bih iznosila prljav veš o bivšem dečku, neke stvari se prosto ne pričaju, iz tog razloga moram tebe da navedem - istakla je Ivana Krunić i navela Ivu Grgurić za najnelojalniju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još