VRATI MI DETE KUĆI: Bivši muž upropastio Dari Bubamari zimovanje?!

Dara Bubamara odlučila je da napravi kratak predah između nastupa i da odvede sina na zimovanje kako bi zajedno proveli nekoliko dana, ali kako izvor tvrdi odmor joj je preseo.

Dara stalno radi, bukvalno ne staje ni radnim danima ni vikednom. Sada joj se ukazala prilika da ugrabi nekoliko slobodnih dana, pa je odmah organizovala zimovanje na Kopaoniku sa Kostom i njegovim drugarima. Gleda da svaki slobodan trenutak provede sa svojim sinom, a znajući koliko voli zimu i sneg htela je da mu raspust organizuje na najbolji mogući način. Dara se zaista trudi da mu sve priušti i dozvoli, pogotovo što je često odsutna, pa mu dopušta mnoge stvari koje inače ne bi. Tako ga je pustila da se valja u kupaćem kostimu u snegu, a onda da skače u bazen, pa je snimke okačila na svom instagramu. - kaže Darin prijatelj i dodaje:

- Međutim kada je to video njen bivši muž Milan, čovek je poludeo. Odmah je zvao i počeo da viče: "Da li si ti normalna, hoćeš da se razboli? Vrati mi dete kući, odmah izbriši snimke!" Nakon čega joj uopšte nije bilo svejedno, jer zna da je imala dobru nameru i da je samo htela da učini svom sinu po volji. Odmah je izbrisala snimke, a pošto se Milan kasnije malo smirio, ostali su joj nekoliko dana na Kopaoniku.

Izvor: Svet.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još