NIKOM NIJE JASNO ŠTA SE SA NJOM DEŠAVA: Ani Nikolić bivši muž očitao bukvicu?!

Ana Nikolić izbacila je četvrtu pesmu sa novog albuma, preostale su još tri. Nju saradnici, ali i Rasta , kritikuju zato što promociju pesama još uvek nije uradila niti dala saopštenje za javnost.

– Rasta joj je očitao bukvicu, kao i svi njeni saradnici. Toliko je uložila u pesme i spotove, a nigde se ne pojavljuje – neće da gostuje po emisijama, ne daje izjave za novine, ne slika se. Nikom nije jasno šta se sa njom dešava. Još nije počela ni da nastupa. Rasta joj je rekao da mora da se pozabavi ovim što je uradila da ne bi sve propalo. Ona putuje, zeza se, ma uživa u životu, što bi se reklo – živi ga. Ana je tri godine pauzirala u svojoj karijeri, a želela je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. Dugo i vredno je radila na novom albumu, za koji je angažovala najbolje saradnike. Prethodni album joj je radio bivši suprug Stefan Đurić Rasta, a Ana je za Kliniku okupila nov tim – kaže izvor i dodaje:

Dosta pesama su joj radili Marina Tucaković, njen sin Milan Laća Radulović, Darko Dimitrovski i drugi, a Ana je čak unajmila i stilistkinju koja radi za mladu Anastasiju Ražnatović. Za taj tim saradnika joj je trebalo dosta novca, a sve to se radi da bi se na kraju i isplatilo. Dok je najavljivala nove pesme i album, veoma samouvereno je poručila fanovima da se spreme za koncert godine. Naime, ona je na svom Instagramu saopštila da za ovu godinu sprema koncert, i to na Marakani. Sve je to lepo, samo mora više da se potrudi – kaže izvor blizak pevačici.

Marina Tucaković, koja je za Anin novi album napisala nekoliko pesama, jedva čeka promociju.

Pa valjda će, ja se nadam da će još malo da poradi na tome. Ni sa kim nije lako raditi, pa ni sa njom. Nema tu lakoće, svi misle da znaju najbolje. Malo ih ubeđujem, a malo sam i umorna od toga, pa ih pustim da bude po njihovom. Niko neće da me sluša. Ana je napravila pauzu, malo se popravila, tražila je pesme, nastavila sa svojom karijerom i potvrdila to što jeste. Čekam da izađu još neke pesme sa novog CD-a na koje ja pucam i mnogo ih volim. Verujte mi da jedva čekam promociju. Nadam se tome više od vas – rekla je Marina.

Izvor: Svet.rs
Foto: ananikolicofficial/Instragram

Pogledajte još