SAČUVAJTE ŽIVOT: Poznate ličnosti iz Vojvodine pozvale građane da ostanu kod kuće (VIDEO)

Vlada Republike Srbije donela je nove mere u vezi sa sprečavanjem širenja koronavirusa. Zabranu kretanja u periodu od 20 do 5 časova, koja je do juče važila, mnogi stavnovnici Srbije nisu poštovali, te su mere od danas pooštrene i policijski čas počinje tri sata ranije - od 17 časova.

Brojne poznate ličnosti uzele su učešće u kampanji "Ostani kod kuće", a poznati stanovnici Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskom vladom pozvali su svoje sugrađane da poštuju ovu odluku.

Pevačica Nataša Bekvalac, književnica Jelana Bačić Alimpić, članice grupe "Frajle", muzičar Bane Krstić, glumci Milovan Filipović, Jugoslav Krajnov, Radoje Čupić i Lazar Ristovski su iz svojih vojvođanskih domova pozvali narod da ostane u svojim kućama, a isto su učinili i umetnici Bela Mavrak i Milijana Nikolić iz Nemačke, odnosno Italije. Uz reči "Sačuvaj život, ostani kod kuće" svi oni poslali su jedinstvenu poruku - da samo poštovanjem pravila i ostankom u svojim domovima možemo zajednički da pobedimo u ovom ratu protiv nevidljivog neprijatelja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još