NIKADA NISAM IMALA VREMENA DA PRETRESEM SVOJE GREŠKE: Verica Rakočević otkrila kako provodi vreme u izolaciji

Modna kreatorka Verica Rakočević danima unazad sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli svoju svakodnevicu tokom samoizolacije u kojoj se nalazi zbog proglašene pandemije koronavirusa u Srbiji.

Kako Verica ima više od 65 godina, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, zabranjeno joj je da napušta porodični dom, te ona dane u karantinu ispunjava različitim aktivnostima.

Večeras se kreatorka obratila svojim fanovima otkrivši o čemu razmišlja tokom vanrednog stanja i kako se bori sa novonastalom situacijom.

- Izolacija dan, ne znam više ni koji. Nikada nisam imala ovoliko vremena da se susretnem sama sa sobom, da pretresem sve svoje greške i da sebi odam priznanje za neke dobre stvari na koje sam ponosna. Plaši me nedostatak entuzijazma koji me nikada nije napuštao do sada. Lepa vest je da postoje i svetli trenutci u ovom vremenu tame, divni novi ljudi. Rastužuje i gubitak iluzija da je nemoguće moguće. To je život. Ostanite kod kuće da bi nam brzo bilo bolje, barem malo - napisala je Verica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još