Sigurni na ski stazi uz AMS Osiguranje

Odbrojavate dane do polaska na zimovanje u inostranstvo, gde ćete na ski stazi bar na kratko zaboraviti na sve probleme? Bez obzira koliko ste vešti u ovoj rekreaciji, rizik od povreda na skijanju je velik i zato je dobro misliti na vreme. Osigurajte se od brojnih nezgoda, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i uživajte na odmoru bez opterećenja.

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope,  koštati svega 2.757 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 6.064 dinara za isti vremenski period.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. U AMS Osiguranju možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. A ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu, AMS Osiguranje daće vam dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Oslobodite se nepotrebnog stresa i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja bezbrižno i opušteno uživajte u skijanju i zimskim čarolijama. Potrebno je samo da nas kontaktirate na broj telefona 0800-009-009 ili jednostavno dođete lično u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i brigu prepustite stručnom i profesionalnom timu.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Foto: Promo

Pogledajte još