NE ZNAM ZAŠTO ME NIKO NE SHVATA OZBILJNO: Željko Mitrović iskreno o ozoniranju krvi i prevenciji korone (FOTO)

Otkako je proglašena pandemija virusa COVID-19, na svetskom nivou vlada nastojanje da se pronađe vakcina kako bi se stalo na kraj ovom nevidljivom neprijatelju.

Naučnici i dalje tragaju za rešenjem, a vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, čini se da je bio na dobrom tragu još pre mesec dana.

- Krenula je ozonizacija Pinka! Ozonizacija krvi bi rešila problem zaraženih, ubacivanjem ozona u krv, ozon bi se automatski razgradio i formirao vodonik-peroksid H2O3, koji bi uništio sve viruse i bakterije, takođe bi i suzbio agresivno delovanje interleukina 6 koji preagresivno pobuđuje naš leukocitni sistem, koji na kraju zbog pojačanog imunog odgovora stvara naslage na plućima zbog kojih se ide na respirator! Ne razumem zašto me niko ne shvata ozbiljno, ali nažalost razumeće svi o čemu sam danas pisao kad se za mesec dana pojave svetski naučni radovi na ovu temu – napisao je Željko 16. marta.

Danas, posle mesec dana, Željko je sve svoje fanove podsetio da je upravo on prvi došao na ideju da se korona može uništiti Ozonom:

- Napisaću ovaj post kao podsećanje da sam prvi u svetu pomenuo pre 30 dana da se korona alternativno može rešiti Ozonom (O3) obogaćenim kiseonikom ili posebnim frekvencijama! Ozoniranje krvi bi stvorilo peroksid koji uništava i viruse i bakterije kada je u krvi! Ja sam sebi ozonirao krv preventivno! Ljudi umiru zbog jakog ili preslabog a ne normalnog imuniteta. Podizanje interleukina 6 moćno aktivira naš leukocitni sistem i to stvara različite materije na plućima, ozonizacija krvi to rešava! 100% razlog zbog kojeg su deca bezbednija nije jak već relativno slab ili bolje reći imunitet u sticanju! – napisao je Mitrović na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Promo

Pogledajte još