PLAŠILA SAM SE SUSRETA SA NJIMA : Ivani Krunić roditelji nisu dali "zeleno svetlo" za vezu sa Banetom Čolakom

Ivana Krunić se oglasila nakon završetka učešća u rijaliti programu "Zadruga" i rekla da misli da joj to nije bio baš najpametniji potez.

Kako kaže, u rijalitiju je upoznala jedan deo sebe koji nije znala pre "Zadruge", a usred izolacije od spoljnog sveta, u nekim momentima se ponašala onako kako nikada nije.

Ivana je rekla da je u rijaliti ušla zaljubljena.

- Ušla sam unutra zaljubljena, tako da to nisam očekivala, ali nikada nisam izjavila onu čuvenu: "Meni to i to ne može da se desi"! I bila sam u pravu!

Otkrila zašto se baš zaljubila u Baneta Čolaka.

- Srce baš i ne može da bira, ali me je privuklo to što je bio džentlmen prema meni, trudio se, zasmejavao me, štitio onda kad sam bila najranjivija, kao da je znao kako razmišljam.

Pevačica je rekla zašto su njeni roditelji bili protiv njihove veze.

- Jesam, nemaju lepo mišljenje o njemu najviše zbog njegovog ponašanja pri ulasku Ermine, ali ima tu još dosta razloga koji su kasnije došli do izražaja - rekla je Ivana pa dodala da joj ni sada roditelji nisu dali zeleno svetlo za u vezu:

- Nisu nam dali zeleno svetlo...

- Moji planovi se trenutno odnose na druge stvari, a to su moje zdravlje i posao. Što se tiče Baneta, ima moju maksimalnu podršku da izdrži ovo do kraja. A s' obzirom na to da sam izasla iz rijalitija i da radim na tome da se oporavim, sigurno neki period neću želeti da komentarišem svoj privatni život i neka naredna dešavanja unutar njega.

Odgovorila je na pitanje da li postoji šansa da Bane vodi njenu karijeru.

- Ne postoji! Da bih nekome prepustila da vodi moji karijeru, taj mora biti već dokazan u tome! U suprotnom je vodim ja kao i do sada.

Pevačica je otkrila da li se plašila susreta sa roditeljima.

- Izuzetno sam se plašila, jer sam znala da ću dočekati razočarane poglede. To me je najviše bolelo. Nisu krili ljutnju, pa su prvo bili malo strogi, ali su posle kad su videli u kakvom sam stanju, shvatili su da mi je sad potrebna samo ljubav i pozitivna energija, tako da sad svi radimo na tome da me samo to okružuje i da se što pre oporavim.

Izvor: SrbijaDanas.com
Foto: ivanakrunic/Instagram

Pogledajte još