BANE U ŠOKU: Čolaku saopšteno da ga je Ivana Krunić ostavila (VIDEO)

Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca obratili su se sinoć Banetu Čolaku tokom emisije "Pitanja novinara".

- Bane, da li ti nedostaje Ivana i šta misliš da li ti njoj nedostaješ - bilo je pitanje za Čolaka.

- Znam da joj nedostajem, i ona meni mnogo, sve me podseća na nju. Ovde sam navikao na nju, nije mi svejedno, ali izdržao sam mnoge stvari, posle ćemo valjda nastaviti ovo što smo započeli - rekao je Bane.

- Ivana se javno oglasila i rekla da ne želi više da bude sa tobom, da li si dobio njenu poruku nekako i smatraš li da je pala pod uticaj svojih roditelja - rekla je Dušica Čolaku.

- Ne verujem u to rečeno. Ona mi je rekla da šta god da uradim i da će me sačekati i da me nikad u životu neće ostaviti. Kad je vidim i kad mi kaže u lice onda ću verovati. Rekla je da na nju ne može da utiče ništa. Ni pritisak porodice i prijatlja, da ništa ne može da utiče na nju. Da će me sačekati, da se neće oglašavati u to mi se zaklela pet minuta pre igrice. Voleo bih da dobijem poziv i da mi saopšti to. Ne verujem u to - ponavljao je Bane.

Dušica je zatim pročitala Čolaku deo statusa Ivane Krunić gde je ona objavila da ga ostavlja, ali on i dalje nije verovao.

- Neću verovati dok ne dobijem dokaz - ponavljao je on.

- Ja sam Banetu rekla da ako se desi da Ivana ispadne da će se pozdraviti zauvek, to je sasvim normalno - rekla je Zorica Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još