ĐANI NE GUBI VREME U KARANTINU: Zbližio sam se sa ženom, hoću da joj napravim još jedno dete

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ove godine najveći hrišćanski praznik Uskrs provode u totalnom karantinu, bez mogućnosti da bilo gde izađu, budući da su trenutno u kućnom pritvoru u trajanju od tri meseca zbog kršenja zabrane okupljanja.

- Slađa i ja smo sami kod kuće, sin Marko i ćerka Sofija su nam kod babe i dede, a Miloš je sa našom snajkom u karantinu. Osećamo se kao pravi robijaši, šta da vam kažemo! Lepo je sa ženom u stanu, ali je mnogo lepše kad možeš negde da izađeš sa ženom - kaže Đani i dodaje da ima u planu da na neko vreme sa Slađom ode iz zemlje, kada im istekne kazna.

- Slađa i ja se razmišljamo kad nam istekne kazna da uzmemo pasoše i da odemo negde van zemlje. Možda odemo da živimo u Nemačkoj - ističe folker i dodaje da priželjkuje da dobije još jedno dete.

- Po ceo dan smo sada Slađa i ja zajedno, pa eto zbližili smo se još više, gledam da joj napravim još jedno dete ako može, što da ne! Taman da dobijem i unuka i sina! Za Uskrs sam uspeo da obezbedim pečeno prase preko jednog mog prijatelja. Da mi nije mojih pravih prijatelja i drugara, ne znam šta bih radio, verovatno bih sada za Vaskrs jeo samo jaja ili bih pojeo ženu - zaključuje on.

Izvor: Novosti.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još