EKONOMIJA SRBIJE, DAN POSLE: Kako će izgledati ekonomija Srbije dan posle pandemije?

U organizaciji Color Media Communications i Kongresa srpsko-američkg prijateljstva (KSAP), a u saradnji sa Narodnom skupštinom Republike Srbije održaće se online konferencija posvećena privredi Srbije, pod nazivom: EKONOMIJA SRBIJE, DAN POSLE.

Konferencija će se održati 29. aprila od 12 do 13:30 sati, a preko live stream-a će svi zainteresovani moći da je prate na YouTube kanalu magazina Diplomacy&Commerce koji je ujedno i medijski sponzor konferencije.

Učesnici online konferencije razgovaraće o tome kako će izgledati srpska ekonomija nakon korone, o merama koje je donela Vlada Republike Srbije i njihovoj realizaciji. Jedna od tema biće i investicije nakon završetka pandemije i polemika kako će izgledati pojedine industrije odnosno kako će se organizovati poslovanje kompanija, kako domaćih tako i stranih.

Na konferenciji u sklopu dva panela govoriće: Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i osnivač KSAP-a, Gojko Stanivuković, državni sekretar u Ministarstvu finansija, Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam APV, Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Dubravka Negre, šefica EIB kancelarije za Zapadni Balkan, Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a, Borko Crnogorac, direktor Sektora za razvoj usluga za poslovne korisnike, Telekom Srbija, Ivan Miletić, direktor korporativnih poslova kompanije Filip Moris, Dragan Filipović, generalni direktor Generali osiguranje Srbija i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Partner konferencije je Telekom Srbija.

Pogledajte još