IVA GRGURIĆ IMALA AFERU SA JEDVA PUNOLETNIM FUDBALEROM? Zatvorili se u hotel na tri dana, iz sobe se čuli samo njeni uzdasi?!

Iva Grgurić, aktuelna zadrugarka, vodila je prilično buran život pre ulaska u rijaliti, a delove istog je i otkrila pred kamerama. Tako znamo da je bila sa skoro 40 godina starijim čovekom od sebe, koji ju je izdržavao, a kako je govorila, živela je u "zlatnom kavezu" sve dok je nije spasio njen bivši dečko Marinko, zbog kog od sinoć ne prestaje da lije suze jer je saznala da će on možda uskoro stati na ludi kamen. Međutim, ni to nije sve!

Kako se navodi u hrvatskim medijima, Iva je imala aferu sa jedva punoletnim fudbalerom i to pred sam ulazak u Zadrugu! Kako se piše, ona je navodno provela tri dana u jednom hotelu u Splitu sa fudbalerom koji je iz tog mesta, a iako nije objavljeno njegovo ime, navodi se da je on u tom trenutku jedva bio punoletan.

Kako pišu kolege iz Hrvatske, Iva i fudbaler su za trodnevni boravak u hotelu potrošili oko 500 evra, uzeli su sobu na prvom spratu i po ceo dan nisu izlazili iz nje. Navodno su se iz sobe čuli samo njeni uzdasi.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTV Pink Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još